woo-postnl

설명

이 플러그인은 2022년 9월 14일(으)로 폐쇄되었고 내려받기가 불가능합니다. 이 폐쇄는 임시적이며, 전체 검토 대기 중입니다.

후기

2022년 1월 24일
API key aanvragen is een heel omslachtig proces wat meerdere malen verkeerd gaat of vast loopt. Meerdere keren om hulp gevraagd op het forum en meestal krijg je niet eens een reactie. Kortom een erg frustrerend proces
2021년 12월 17일
Allereerst lijkt de documentatie compleet, maar veel is uitermate onduidelijk / onvolledig. Bij het testen van de plugin verschijnen er dubbele adresvelden, die je helemaal niet wil hebben. Support van PostNL is uiterst traag.
2021년 8월 26일
Ik Heb veel internationale zendingen. Gecombineerd met Europese kan ik ze niet printen. (Krijg ik vaak 403 errors.) Ook Europese paketten kunnen vaak niet samen. De hele layout verspringt dan zodat er geen labels uitkomen. Wat een ramp....
2021년 6월 11일
Plugin werkt goed. Was klein probleem bij PostNL in de systemen zelf omdat API key van PostNL niet goed was gekoppeld API key van MyParcel, dit was ook makkelijk op te lossen met vriendelijke helpdesk van PostNL. Ook technische helpdesk is super. Ze kijken met je mee op je computer en helpen je goed!
2021년 2월 5일
Zwaar teleurstellende plugin. - Zorgt ervoor dat je site crasht als je ook de plugin van MyParcel hebt geïnstalleerd. - Configuratie instructie onder de maat, totaal geen uitleg hoe je aan de API key komt - Biedt niet alle verzendopties, brievenbuspakjes buitenland is bijvoorbeeld niet mogelijk Ik heb de plugin weer verwijderd en MyParcel plugin teruggezet.
모든 6 평가 읽기

기여자 & 개발자

“PostNL WooCommerce”(은)는 오픈 소스 소프트웨어입니다. 다음의 사람들이 이 플러그인에 기여하였습니다.

기여자

자국어로 “PostNL WooCommerce”(을)를 번역하세요.

개발에 관심이 있으십니까?

코드 탐색하기는, SVN 저장소를 확인하시거나, 개발 기록RSS로 구독하세요.